torsdag, april 05, 2012

Helsparkle smart!

Vi har i løpet av de siste årene pusset opp hele vår leilighet på Kampen i Oslo. Vi har i alle rom bortsett fra badet valgt å bruke Recover en ca 1 mm tykk tapet på alle veggene. Dette for å få deilige veggflater uten ujevnheter og ettersom vi har bodd i leilgiheten mens vi har pusset opp har vi også unngått alt støvet man får når man må pusse etter å ha helsparklet vegger og tak.

Det er egentlig super enkelt å legge, men krever nøyaktighet og endel lim - øvelse gjør mester!

Nå er tiden kommet for å ta entreen! Vi skal ha Morgendis, S1500-N på veggene og helt matt Chi S0500-N i taket og litt blankere dørkarmer og dørerGleder meg fryktelig til å bli ferdig og vise deg resultatet! 

onsdag, april 04, 2012

Sko organisering; idéer

Jeg drømmer om å organisere sko...! på rekke og rad, massevis av sko lett tilgjengelig på lite plass! Nå er det ikke lenge til vi skal få på plass sko skapet hjemme i entréen, men hvordan skal det bli? 
Jeg har funnet litt inspirasjon her:


Denne morsomme løsningen er designet av Charlotte Tangye 

sko oppbevaring

En god løsning dette, her får du jo luftet skoene samtidig! 

sko oppbevraing

Fantastisk å fylle en hel vegg med sko... 

sko oppbevaring

Walk-in sko garderobe?


Dette er jo en svært billig og enkel løsning på sko oppbevaringen, trekassene kan enkelt skrues sammen til en hylle. Kasser kan man få tak i hos en bonde eller på loppis!

sko oppbevaring

Denne hyllen mener jeg er fra Ikea, men kan ikke finne den der lenger desverre

sko oppbevaing

Dette er IKEAs STOLMEN system kommer i bredde 72 cm, den kan festes i tak eller vegg noe som gjør dette til en svært fleksibel løsning som også kan brukes som rom deler. Det eneste minuset med dette er at man er nødt til å ha det svært ryddig inne i skapet hele tiden, men dette skal jeg vise deg en smart måte å løse sender!

Tror nok vår løsning på sko oppbevaringen blir en form for hyller som står nokså tett inntil hverandre inne i skapet vi skal lage.

Setter man skoene annen hver vei vil de ta mindre plass


Gleder meg til å vise deg resultatet.

Ha en strålende ettermiddag!

tirsdag, april 03, 2012

Vinoppbevaring del 1

For å finne den beste måten å utnytte plassen i kjøkken skapene  har jeg saumfart diverse sider for å få tips om hvordan jeg best løser denne lille utfordringen. 
Vin flasker.... Vi har stativet fra Rosendahl som rommer en 12 flasker, men hva med de andre drikkevarene. De har vi oppbevart i et over skap som er h53, b54, d34,5 cm for å unngå å ta ut alle flaskene for å hente en som står innerst vil jeg lage en løsning der flaskene ligger.
IKEA inreda flaskestativ
På ikea fant jeg Inreda vinstativ som jeg forsøkte meg på å få inn i mine Faktum kjøkkenskap men dette ble litt trangt og en lite praktisk løsning. Det passer til Bestå serien, så hvis man har dette som endel av stueinnredningen kan jo dette være en svært god løsning for oppbevaring av drikkevarer.

På House of Oslo, Habitat og fant et vinstativ som kan bygges sammen  ved å bruke klips og krever så mye plass. Målene er h11, b43, d15 pris ca 190 pr stk


Dette stativet fra Horecashop kan bygges sammen som over med fler moduler.


Enn så lenge har jeg ikke kommet opp med noen løsning jeg er helt fornøyd med, mulig jeg må snekre litt sammen for å finne den ultimate løsningen her!

Har du noen forslag kanskje?

Ha en strålende dag videre - solen skinner og det er fantastisk ute!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...