onsdag, oktober 24, 2012

Entré resultat

Etter et lite opphold og sommerferie er vi nå tilbake i leilighets modus, entreen er blitt ferdig og vi er veldig fornøyde med resultatet!


Her er noen bilder!


Vi har vært på Jysk og handlet benken og hattehyllen 


For at den ikke skulle ta så mye av rommet i entreen malte vi inngangsdøren og dørkarmen rundt i samme farge som veggen (9915 Morgendis) men med maling for karm, jeg pusset døren lett og brukte et strøk med grunning før jeg la på fargen. 


Port-åpneren passet overhodet ikke inn den ny oppussede entreen og sameiet har i tillegg snakket om å bytte dem ut, i vente på dette valgte jeg å male den gamle i samme farge som veggen!

OBS!
Viktig når du demonterer en ringeklokke å merke ledningene som skal tilbake i port-åpner  jeg brukte en liten tape-bit på hver tupp som forklarte hvilket punkt den skulle tilbake til.

Her er noen bilder fra prosessen

 Slik så port-åpneren ut før jeg begynte forvandlingen.


Fargen er fra Jotun Lady sitt fargekart, men vi har kjøpt maling fra Flugger som har butikk rett nede i gaten for oss, vi er veldig fornøyd med malingen!


Ferdig med første strøk, husk bruke fler tynne strøk maling og å løse litt på knappene underveis i male prosessen hvis ikke limes de fast av malingen.


Ferdig resultat!

Ingen kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...